Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Over dit jaarverslag

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs publiceert haar jaarverslagen online. In dit verslag vindt u uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging en krijgt u een goed beeld van de inzet en resultaten op de scholen. Dit online verslag over 2016 stelt u als lezer in staat om snel en gericht, met een paar klikken, de informatie te vinden die u het meest interessant vindt. U kunt van deze informatie een eigen verslag op maat maken. U kunt natuurlijk ook het volledige jaarverslag downloaden.

Hoe werkt dit verslag?

Het jaarverslag 2016 is opgedeeld in losse artikelen. Aan alle artikelen zijn thema’s gekoppeld. U kunt op drie manieren zoeken:

Thema’s

Links in het beeldscherm vindt u de thema’s. Door op een thema te klikken komt u uit bij de artikelen die op dat thema betrekking hebben. De titels van deze artikelen verschijnen in de middenkolom. U kunt de resultaten verfijnen door nog een ander thema aan te klikken; u komt dan precies uit bij die informatie die u interessant of belangrijk vindt.
Wilt u een heel nieuwe zoekopdracht maken, klik dan op OVER DIT JAARVERSLAG in de menubalk. U kunt dan weer opnieuw beginnen met het kiezen van een thema. 

Inhoudsopgave

Door op de inhoudsopgave te klikken kunt u alle artikelen bereiken in de volgorde zoals ze in de printversie van het jaarverslag staan. U kunt ook de PDF van het jaarverslag downloaden (rechts op de pagina bij downloads).

Zoekfunctie

U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om informatie te vinden. Tik het woord/onderwerp, waarnaar u op zoek bent, in bij de zoekbalk rechts bovenin de site (‘zoek in het jaarverslag’). In de middenkolom verschijnen de titels van alle artikelen waarin dit woord/onderwerp voorkomt.

Verslag op maat

Door bij een artikel te kiezen voor '+ Voeg toe aan mijn verslag' wordt dat artikel toegevoegd aan 'Mijn OMO verslag'. Hiermee wordt uw eigen verslag gevuld. Kies vervolgens voor 'Ga naar mijn verslag' en download uw selectie van artikelen.

Jargon

In het jaarverslag wordt hier en daar gebruik gemaakt van jargon dat in het onderwijs gebruikelijk is. Rechts op elke pagina vindt u - bij pagina opties - een keuze om de jargonverklaring aan of uit te zetten.

 

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)