Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

ICT in de bedrijfsvoering

Het jaar 2015 stond in het teken van het operationeel maken van de OMO Cloud en het aanhaken van overige OMO-scholen. Dit project omvat het gezamenlijk opzetten en beheren van de ICT-infrastructuur in een extern datacenter. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere flexibiliteit, innovatie en kostenbesparing.

Afgelopen jaar is gewerkt aan het opzetten van een professionele beheerorganisatie. De speerpunten van de professionaliseringslag zijn kennisdeling, borging van opgedane kennis, procesmatig werken, verhoging van klanttevredenheid en communicatie.

Hiertoe is een professionele Helpdesktool ingericht. Na 2College, De Nieuwste School en het Rodenborch-college in 2015 is in 2016 het Van Maerlantlyceum in Eindhoven overgezet naar de nieuwe omgeving OMO Cloud, en er is een volledig nieuwe werkplekinrichting ontwikkeld. Het Zwijsen College in Veghel en de Bossche Vakschool hebben de eerste voorbereidingen getroffen om aan te kunnen sluiten bij OMO Cloud.

Ook in 2017 zal, in navolging van 2016, de focus blijven liggen op het omgaan met persoonsgevoelige gegevens en het voorkomen van datalekken. Binnen OMO is daartoe een functionaris gegevensbescherming aangesteld.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)