Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Meesterlijke Ontmoetingen

De Meesterlijke Ontmoetingen hebben tot doel kennisdeling binnen de vereniging te bevorderen. Een organisatiecomité van enthousiaste docenten uit de scholen, met ondersteuning van het OMO-bureau en onder aanvoering van een directielid, neemt de organisatie op zich van deze vakgerichte netwerkbijeenkomsten. Naast ‘niet te missen sprekers’ uit de wetenschap of het bedrijfsleven bestaat het programma uit een praktisch gedeelte. Doel van deze bijeenkomsten: intellectueel gefêteerd worden, inspiratie opdoen, kennismaken, het nut van kennisdeling ervaren en de basis leggen voor de verdere kennisdeling door het jaar heen onder regie van de aanvoerder(s).

In 2016 hebben de volgende Meesterlijke Ontmoetingen plaatsgevonden:

18 februari ‘Futerial’ over smart materials voor docenten natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde en informatica – 58 deelnemers.

10 maart ‘Weet wat je meet!’ over big data voor docenten wiskunde, economie en informatica – 57 deelnemers.

7 april ‘Het Midden-Oosten, bron van beschaving, en nu?!’ over geopolitieke consequenties van ontwikkelingen voor docenten geschiedenis en klassieke talen – 61 deelnemers.

20 oktober ‘Lezen, schrijven, kijken…’ over wat digitalisering doet met onze taalbeheersing en taalbegrip voor docenten Nederlands en moderne vreemde talen – 92 deelnemers.

De deelnemers hebben de Meesterlijke Ontmoetingen gemiddeld beoordeeld met een 7,5.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)