Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Elzendaalcollege – Gennep

www.elzendaalcollege.nl                                                                                                   rector: Jacques Marsmans
opleidingen: vwo, havo, mavo, vmbo
locaties:

  • Boxmeer

  • Gennep

Elzendaalcollege Gennep heeft als motto ‘werken met je kwaliteit’. De school kenmerkt zich door goede onderwijsresultaten en een warm pedagogisch klimaat. De positieve benadering van kinderen volgens het positive behavior support systeem (PBS) is een speerpunt binnen de school. De contacten tussen leerkrachten en leerlingen zijn laagdrempelig. Leerlingen hebben veel keuzemogelijkheden binnen het onderwijs.

Goede ondersteuning bieden aan kinderen en ouders staat centraal. Dit resulteert in hoge tevredenheid van leerlingen en ouders. De school scoort goed in de kwaliteitsonderzoeken van de inspectie en van verschillende weekbladen. Ook vervolgopleidingen geven aan dat de leerlingen het goed doen.

Elzendaalcollege Gennep werkt aan meer differentiatie binnen de klassen om de leerlingen het onderwijs te bieden dat goed bij hen past. Er vindt continu onderzoek plaats naar de mogelijkheden om het aanbod van leerstof en toetsing nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de leerling. Het geheel vernieuwde schoolgebouw van Elzendaalcollege Gennep is overzichtelijk, transparant en modern ingericht. Zowel onderwijskundig als bedrijfsmatig is de school klaar voor de toekomst.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)