Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Bossche Vakschool

De Bossche Vakschool gaat het vernieuwde vmbo concreet invullen. Dit betekent dat verschillende intersectorale programma’s, zoals Intersectoraal Dienstverlening & Commercie en Sport, Dienstverlening & Veiligheid niet meer worden aangeboden. De school biedt vanaf schooljaar 2017-2018 een gelijkluidend onderwijsconcept aan. Onderbouwleerlingen worden door alle profielen meegenomen om ze uiteindelijk, aan het eind van leerjaar twee, een profiel te laten kiezen.

Van Maerlant

Van Maerlant heeft de laatste twee jaar te maken gehad met een forse groei van het aantal leerlingen. Omdat Van Maerlant graag een persoonlijke en betrokken school wil blijven, is de keuze gemaakt om de school niet verder te laten groeien dan 700 leerlingen.

De Nieuwste School

De Nieuwste School is een kleinschalige school met een uniek onderwijsconcept dat draait om ‘Verwondering’. Dit onderwijsconcept gaat verder dan uitsluitend de cognitieve ontwikkeling.

Eckartcollege

Het Eckartcollege en Pleincollege Nuenen vormen samen één school met een uitgebreid onderwijsaanbod. Op de locatie Eckartcollege wordt mavo, havo en vwo aangeboden met Technasium, Bèta Challenge Programma, Cambridge English en Masterclass.

Eckartcollege – Pleincollege Nuenen

Het Eckartcollege en Pleincollege Nuenen vormen samen één school met een uitgebreid onderwijsaanbod. De locatie Pleincollege Nuenen biedt breed vmbo en een theateropleiding. Diversiteit, betekenisvol leren en sociale vorming zijn belangrijke speerpunten.

Elzendaalcollege – Boxmeer

Elzendaalcollege Boxmeer heeft als motto ‘reach for quality’. De school biedt verschillende onderwijsvormen aan waarbij het maximale uit leerlingen gehaald wordt, met een scherpe blik op de toekomst.

Elzendaalcollege – Gennep

Elzendaalcollege Gennep heeft als motto ‘werken met je kwaliteit’. De school kenmerkt zich door goede onderwijsresultaten en een warm pedagogisch klimaat.

Fioretti College

De meeste leerlingen van het Fioretti College leren door praktische ervaringen. Daarom passen ze wat ze leren meteen toe in opdrachten en projecten.

Gymnasium Beekvliet

Begeleiding van de leerling staat centraal op Gymnasium Beekvliet. Er is veel aandacht voor het contact tussen de leraar en de leerlingen. Leerlingen worden gezien en uitgedaagd en ervaren dat docenten tijd voor ze maken.

IVO Deurne – Peellandcollege

De leerlingen van De Sprong, Hub van Doornecollege, Alfrinkcollege en Peellandcollege worden tijdens hun middelbare schooltijd voorbereid op een succesvolle start in het vervolgonderwijs, in een baan en in de maatschappij.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)